UrbanHEL-tuotteet

UrbanHEL -Mega-tapahtuman viralliset tuotteet ovat nyt ennakkomyynnissä yhteyistyökumppanimme Kiven alla Oy:n verkkosivuilla. Tuotteita on normaalia laajempi valikoima eli geokolikoiden lisäksi löytyy myös travel tag, putkihuivi ja T-paidasta perusversion lisäksi Premium-versio.

Huom! Tuotteet ovat käytännössä vain ennakkomyynnissä. Itse tapahtumassa tulee olemaan mahdollisesti vain kourallinen tuotteita myynnissä.

Geokolikosta on myynnissä neljä versiota. Ostamalla koko setin eli kaikki neljä geokolikkoa, saat valita kaupan päälle joko UrbanHEL -travel tagin tai UrbanHEL-putkihuivin.

T-paidasta löytyy niin perusversio kuin Premium-versio. Perusversion paita on tuttu Fruit of the Loomin Ringspun ja painatus tehdään ns. muotoonleikatulle kalvolle. Premium-paita on TeeJays:n Sof tee, johon painatus tehdään erittäin laadukkaalla digiprintillä.

Peruspaidan väri on Light Graphite ja paidasta löytyy koot S-3XL. Premium-paidan väri on Dark Grey ja paidasta löytyy koot S-5XL.

Molemmat paidat saa myös seurantakoodillisena. Seurantakoodi ja Track at Geocaching.com teksti on painettu hihaan.

Lisäksi myynnissä ovat myös UrbanHEL travel tag sekä UrbanHEL-putkihuivi.

Travel tag:ssa on UrbanHEL-logo toisella puolella toisella puolella seurantakoodi. Mukana tulee ketju millä travel tagin saa kiinnitettyä haluamaasi esineeseen tai vaikkapa reppuusi. Putkihuivi valmistetaan kierrätetystä polyesteristä eli rPET:stä. Painatus tehdään laadukkaalla sublimaatiotekniikalla.


UrbanHEL-geokolikko (perusversio)
18,00 € (sis.alv)


UrbanHEL-geokolikko (Steampunk)
20,00 € (sis.alv)


UrbanHEL-geokolikko (Shiny Silver)
25,00 € (sis.alv)


UrbanHEL-geokolikko (Shiny Gold)
25,00 € (sis.alv)


UrbanHEL-geokolikko (koko setti)
Kaupan päälle joko travel tag tai putkihuivi.
88,00 € (sis.alv)


UrbanHEL -travel tag
7,00 € (sis.alv)


UrbanHEL T-paita (perusversio)
20,00 – 22,90 € (sis.alv)


UrbanHEL Premium T-paita
25,00 – 27,90 € (sis.alv)


UrbanHEL-putkihuivi
10,00 € (sis.alv)

fiFI